15 Ocak 2015 Perşembe

♥ Karşınızda İnternetin Ünlü Kedileri! ♥

Merhaba :) Biz kedicilerin internette yaptığı şeylerden biri de, fenomen kedilerin sosyal medya hesaplarını gezip fotoğraflarına bakmak. O fotoğraflara bakarken çıkardığımız ince çığlık sesleri ve gevşeme hissi bizim için paha biçilemez :) Ben bu galeriyi hazırlarken çok eğlendim, sizin de eğlenmenizi umuyor ve başlıyorum :) 

Not: Sırasızdır =^.^=

1. O Bir Klasik: Grumpy Cat!




Grumpy Cat, 4 nisan 2012 doğumlu dişi bir kediymiş.Gerçek adı Tardar Sauce (Türkçe Tartar Sos demekmiş, bence Grumpy Cat daha güzel.) olan ve huysuz yüz ifadesiyle tanınan bir kediciktir. Sahibi Tardar'ın Cüce kedi olduğu için huysuz bir yüz ifadesi olduğunu söylüyormuş. Yine de çok tatlı ama değil mi :)

2.Kutuların Efendisi: Kutu Kedisi Maru!


Kutu üstadı Maru, 24 Mayıs 2007 doğumlu Scottish Fold cinsi Japon bir kedi. Kutulara büyük bir sevgi ile bağlı olması onun en büyük özelliği. Tombul olmasına rağmen kutulara girmesi (ve sonra çıkamaması :)) çok sevimli, değil mi? :)

3.O Bu Dünya İçin Fazla Sevimli: Snoopy!




 
Alın size bir Grumpy-Snoopy karşılaşması :)

Snoopy'i her gördüğünüzde onu mıncıklamaktan öldürmek istiyorsanız yalnız değilsiniz. Sevimli Snoopy Exotic Shorthair cinsi bir tatlış.British Shorthair ve İran Kedisi'nin çiftleşmesi sonucu doğan bir kedi. Bazı fotoğraflarında büyük gözlerinden ötürü korkutucu çıksa da, bence hala çok sevimli :)


4. Angry Cat: Garfi



Sırada öfkesinden değil, normal halinden bile korkulması gereken bir kedi var; Garfi.Birkaç fotoğrafına bakarsanız otomatik olarak kaşlarınızın çatıldığını farkedeceksiniz. Angry Bird'ler Angry Cat Garfi'nin yanında bir hiç!

5.Mutlu ve Uykucu: Shironeko



İşte yine bir Japon kedisi, Shironeko! Bu Japon kedilerle bir tatlılık geni mi var ne? :))



6.İki Yüzlü Kedi: Venüs!


İşte kedilerin en iki yüzlüsü, Venüs bir yüzüyle size gülümserken diğer yüzüyle size kin tutabilir!! Şaka yapıyorum tabi canım, Venüs çok özel bir kedi. Yüzü tam ortadan ikiye ayrılmış, bir kısmı siyah, öbür kısmı da sarı. Eğer sarman kediler size sevimli geliyorsa ama kara kedilerden de vazgeçemiyorsanız Venüs bu derdinize birebir :)

7.Heterokromili kedi 'Fukumaru'


Heterokromi, genellikle gözde görülen ancak kimi zaman saç ve deride de gözlenebilen renklenme farklılığıymış. Vücuttaki her türlü renklenmede görev alan melanin pigmentinin göreceli olarak fazla veya az dağılımından kaynaklanırmış. Bu dağılım farklılığının sebebi ise otozomal kromozomlarda (genellikle 8.kromozomda) meydana gelen bir mutasyonmuş.

Tatlı kedicik..

8. O'nu Herkes Tanıyor: Gözlüklü Kedi Lilu!


Onu görünce hemen tanıdınız değil mi :) Belki de sosyal medyanın en ünlü kedisidir Lilu, kimi zaman profil resmi olarak, kimi zaman bir makalede görsel olarak ve daha birçok yerde kullanıldı bu meşhur gözlüklü fotoğrafı. Buna rağmen çoğu kişi adını bilmiyor.
-Havandan geçilmiyor Lilu!



9. Dehşet İçindeyim: Nala!



Her an şoka giren ve tatlılık sınırını aşan bir kedi :) Meraklısı için internet sitesi:

10. Hayatı Taraklara Bağlı: Colonel Meow



Colonel Meow sanırım dünyanın en uzun tüylü kedisi (ismine bayıldım bu arada), kimine göre sevimli kimine göre fazla tüylü ama kedi kedidir diyor ve kapanışı yapıyorum :) Bu arada, sanki biraz Garfi'ye benziyor değil mi?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...