2 Aralık 2014 Salı

Kedinize Alışveriş Yapabileceğiniz Siteler ^.^

Merhaba arkadaşlar :) Hepimizin bildiği gibi kedimiz için bir şey alırken,petshop,veteriner ya da marketten almayı tercih ettiysek taşırken bir sürü torba ve büyük yük oluyor bize.Bu yüzden de internetten almayı tercih ediyoruz.Ama güvenilir,uygun fiyatlı ve aradığımız ürünü bulabileceğimiz siteleri bilemeyebiliyoruz.Bu konuya bir açıklık getireceğim kedi severler :)

1. ZOOPLUS

Listemizin birinci sırası zooplus'a gidiyor.Bu siteyi 3 kelime ile anlat deseler bol çeşit,uygun fiyat,kaliteli ürün derim.Alışverişlerinizi çoğunlukla buradan yapabilirsiniz. :) 50 tl ve üzeri de ücretsiz kargo.
Evcil hayvan ürünleri, kedi, köpek mamaları ve aksesuarları, kedi kumu, kedi ve köpek oyuncakları, köpek tasmaları ve pet ürünleri zooplus'ta

2.PETBURADA

Petburada.com ve zooplus,benim için birinciliği paylaşıyor.Ama zooplus'ta daha çok çeşit olduğu için birinci sıra onun.Ama,petburada.com en az zooplus kadar güzel bir sitedir,şiddetle tavsiye ederim.75 tl ve üzeri ücretsiz kargo :) Ayrıca barınaklara bağış bölümünden barınaklara mama gönderebilirsiniz.
Kedi Maması ve Köpek Maması Türkiye nin Online Pet Shop unda


3.HAYTAP SHOP

Haytap Shop,adından da anlayabileceğiniz gibi Haytap derneğinin sitesi.Güzel ürünler var,75 tl ve üzeri alışverişlerinizde de kargo bedava,tavsiye ederim :)
kedi maması , köpek maması , kuş kafesi , kuş maması , yaş mama , kuru mama , kedi , köpek , kedi köpek maması , konserve mama ,



4.ADRESEMAMA

Adresemama.com da bol çeşitli,uygun fiyatlı gayet rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir site.49 tl ve üzerinde kargo ücretsiz,yeni üye olduğunuzda 10 tl hoşgeldin hediyesi var.Ayrıca,bu sitede de barınaklara bağış bölümü de var,buradan da barınaklar için mama sipariş edebilirsiniz.
Adresemama Pet Market | pet shop, kedi maması, köpek maması, petshop

5.PETBESİNLERİ

Önceki yazımda belirttiğim,Mihav.com üyelerine %10 indirim yapan site bu site.Çeşitli,fiyatlar da pahalı sayılabilir,hatta mamalarda kaliteli olan tek ürün Orijen.Bu yüzden son sıraya girdi petbesinleri.com.Ama yine de tercih edebilirsiniz.
Kedi Köpek Maması ve Pet Shop Markaları En Ucuz Burada


BONUS:EVDEKEDİVAR

Benim zooplus ve petburada.com'dan bile daha çok sevdiğim sitedir EvdeKediVar :) Listeye girmedi çünkü sadece kedi malzemeleri değil,siz ve eviniz için de muhteşem ürünler satıyor.Fiyatlar pahalı,ama değer mi diye sorarsanız kesinlikle değer :) Kaliteli mama olarak Acana ve Orijen satıyor ayrıca.%5 indirim kuponunuz da var. :)
EvdeKediVar - Kedili Şeyler Dükkanı

Kedili Günler! ^.^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...