23 Kasım 2014 Pazar

Mihav.com Üyelerine %10 İndirim! (Petbesinleri.com)

Merhaba :) Sitelerdeki indirimlerden,kampanyalardan bahsedeceğimi söylemiştim.Şimdi,petbesinleri.com'un Mihav.com üyelerine yaptığı indirimden bahsedelim :) 

Eğer Mihav.com üyesi iseniz,petbesinleri.com'dan %10 indirim kazandınız demektir.Eğer değilseniz de,hemen üye olmanızı tavsiye ederim,evcil hayvanınızın her türlü sorununa kısa sürede cevap alabileceğiniz güzel bir site.
İndirim kodu: 123456MHAV

Şimdi de,size petbesinleri.com'dan almanızı tavsiye edeceğim ürünlere bir bakalım.
 Şirin mi şirin bir kedi oltası! :) Kedilerin en sevdiği oyuncaklardan,listenin en başlarında yer alanlardan biri kesinlikle kedi oltalarıdır.Kedinizi mutlu edecek bir oyuncak arayışındaysanız,kedi oltalarını es geçmeyin derim ;)

Şimdi de,kedinizin sağlıklı beslenmesini sağlayacak kaliteli bir mama olan Orijen'e bakalım.Orijen,en kaliteli 3 mama arasına giriyor.Diğer ikisi ise Acana ve N&D.Aslında,ben her zaman N&D tavsiye etmişimdir,fakat petbesinleri.com'da bu mamayı bulamadım.Orijen'in tadını kediler pek sevmiyor,ama kediniz tadını beğenirse ömrü boyunca sağlıklı yaşıyacağından şüpheniz olmasın :) NOT:Fiyatı pahalı bir mama Orijen,gelecek makalelerimde uygun fiyatlı mamalardan bahsedeceğim.
LİNK:






İşte gerçek bir hayat kurtarıcı: Kapalı Kedi Tuvaleti! Eğer benimki gibi,tuvaletini gerçek anlamda kazı çalışması yapar gibi kazıyor ve ortalığı kirletiyorsa,en kısa sürede bir kapalı kedi tuvaleti edinmenizi tavsiye ederim.Fiyatı pahalı gelirse,daha uygun fiyatlı çeşitlerini araştırabilirsiniz.

 Malt soft,yani malt macununun ne işe yaradığını altta kendileri yazmışlar,gayet yararlı ve kedilerimizin bayıldığı bir macundur kendisi: Kediler yalanarak temizlenirler. Yalanırken dökülen tüylerinide dökerler. Bir çok kedi için bu sıkıntılı bir durumdur. Daha sonra yuttukları bu tüyleri kusarak dışarı ataralar ya da kabızlıkla karşılaşırlar. Bu malt soft vitamin bu tüylerin kolaylık bağırsaklardan atılımını kolaylaştırdığı gibi tüylerinin daha bakımlı olmasını ve dökülmesini azaltır.NOT:Başka sitelerde çoklu paketlerini bulabilirsiniz.




Petbesinleri.com'da daha çok ürün var,siteyi gezerek ihtiyacınız olan ürünleri bulabilirsiniz.Bu gibi evcil hayvanlar için ürün satan siteleri daha çok gezmeyi,üye olmayı ve indirimleri takip etmeyi unutmayın ^.^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...